+45 98 81 13 00

Fjernvarmeinstallation​

Fjernvarmeanlæg

Oversigt over fjernvarmeanlæg

Vi har stor erfaring med etablering af nye fjernvarme installationer, vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarme installationer. Hvad enten det drejer sig om fjernvarme installationer i små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme, så har vi kompetencen både ved rådgivning og udførsel af fjernvarmeinstallationer.

Vore mange opgaver med installation af fjernvarme gør, at vi har en stor viden om valg af fabrikant og hvilke typer af fjernvarmeanlæg der passer til den enkelte opgave, derfor kan vi rådgive og vejlede dig om præcis den løsning som passe til din bolig, ud fra faktorer som, plads, placering og behov.

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr.

Er huset i dag opvarmet med oliefyr, vil opstillingsrummet eller kælderen være opvarmet af varmen fra oliefyret. Når oliefyret udskiftes med fjernvarme vil opstillingsrummet eller kælder ikke få tilført varme på samme måde og vi anbefaler at der opsættes en eller flere radiatorer som kompensation.

Ønsker du en ny fjerneinstallation eller udskiftning af den eksisterende gerne, så kontakt os og aftal en tid for et besøg, her gennemgår vi din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en løsning.

​Vi anbefaler husejere og ejendomme som har fjernvarmefyrende anlæg at disse bliver serviceret en gangom året.